Basecamp Alkmaar - Kantoor huren in Alkmaar

Op de Beverkoog in Alkmaar zijn drie vette kantoorruimtes te huur! Modern en helemaal ready for business. Ze liggen op een toplocatie en zijn makkelijk bereikbaar. Perfect voor allerlei soorten bedrijven en ondernemers. Elke ruimte is lekker comfortabel en praktisch ingericht, precies wat je nodig hebt om je ding te doen. Je kunt de boel ook nog eens naar eigen smaak inrichten. Met snelle internetverbinding, parkeergelegenheid en andere voorzieningen, zit je hier helemaal goed. Dus, als je op zoek bent naar een toffe plek om te werken en te groeien.

Alle kantoren zijn voorzien van:
 • Snel internet vast en wifi
 • Gezamenlijke keuken
 • Gezamenlijke toilet groep
 • Fietsen stalling
 • Parkeerplaatsen
 • Individuele smart verwarming
 • Af te sluiten met eigen sleutel
 
Kantoor 1 Kantoor 2 Kantoor 3
Kantoor huren in Alkmaar, Berenkoog 95 op bedrijven terrein Beverkoog Kantoor huren in Alkmaar, Berenkoog 95 op bedrijven terrein Beverkoog kantoor 2 Kantoor huren in Alkmaar, Berenkoog 95 op bedrijven terrein Beverkoog Kantoor 3
 • 38m2 groot
 • Op de hoek met prachtig uitzicht
 • Veel ramen 
 • 27m2 groot
 • 26m2 groot
 • Met eigen keuken
€500 per maand €400 per maand Verhuurd
 

Kantoor huren in Alkmaar

Op zoek naar een kantoor te huur op de Beverkoog in Alkmaar? Geen probleem! In het hart van deze bruisende wijk bieden wij een scala aan moderne kantoorruimtes die perfect passen bij jouw zakelijke behoeften. Of je nu een start-up, een groeiend bedrijf of een freelancer bent, onze kantoren bieden een flexibele en professionele werkomgeving die je helpt te gedijen en te groeien.
Top kantoor op Beverkoog Alkmaar
De Beverkoog in Alkmaar staat bekend om zijn dynamische bedrijfsklimaat en uitstekende bereikbaarheid. Onze kantoren zijn strategisch gelegen op deze locatie, waardoor je kunt profiteren van de nabijheid van belangrijke voorzieningen en een levendige omgeving.

Moderne kantoor ruimte in Alkmaar

Wat maakt onze kantoorruimtes uniek? Allereerst zijn ze ontworpen met jouw behoeften in gedachten. We begrijpen dat geen enkel bedrijf hetzelfde is, daarom bieden we een verscheidenheid aan ruimtes die kunnen worden aangepast aan jouw specifieke vereisten. Of je nu een open werkruimte, afgesloten kantoren of vergaderruimtes nodig hebt, wij hebben het allemaal.

Goede bereikbaarheid van het kantoor 

Berenkoog 95 biedt niet alleen moderne kantoorruimtes, maar ook uitstekende bereikbaarheid voor zowel medewerkers als klanten. Gelegen op een strategische locatie in Alkmaar, is het pand gemakkelijk bereikbaar met zowel de auto als de fiets. Bovendien is er ruime parkeergelegenheid beschikbaar, waardoor het voor zowel medewerkers als bezoekers handig is om te parkeren.

Maar onze kantoorruimtes bieden meer dan alleen praktische voorzieningen. Ze zijn ook ontworpen om een inspirerende en collaboratieve omgeving te bevorderen. Door te netwerken en samen te werken met andere professionals in het gebouw, heb je de mogelijkheid om nieuwe ideeën op te doen en waardevolle zakelijke relaties op te bouwen.

Perfect ondernemers klimaat in Alkmaar

Bovendien bevind je je op de Beverkoog in Alkmaar, een wijk met een rijke geschiedenis, levendige cultuur en diverse gemeenschap. In je vrije tijd kun je genieten van de vele restaurants, cafés en winkels in de buurt, of een wandeling maken door de schilderachtige straten en groene omgeving.

Kortom, als je op zoek bent naar een kantoor te huur op de Beverkoog in Alkmaar, zoek dan niet verder. Onze moderne en flexibele kantoorruimtes bieden de ideale basis voor jouw bedrijf om te groeien en te bloeien. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en ontdek hoe onze kantoren jouw zakelijke ambities kunnen ondersteunen.