Atelier

Atelier

Ons atelier is uitgevoerd met meerdere naaimachines en werktuigen waar we van alles mee kunnen maken of repareren. De Durkopp-Adler industriele machines zuin ontwikkeld voor het zwaarste werk. Bedient door de beste atelier medewerkers sta je versteld van de mogelijkheden.
In het atelier maken wij natuurlijk onze prachtige vouwwagens en caravan luifels. Maar ook doen we reparaties en opdrachten voor bedrijven.

Heb je een product dat je wil laten stikken of een reparatie nodig? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Zund

Onze Zund snijmachine is zeer geschikt voor het snijden van tentdoek en textiel. De snijmachine is uitgerust met meerdere messen die speciaal ontworpen zijn voor het snijden van zachte materialen zoals textiel. De snijkop is voorzien van een aangedreven mes of sleepmes dat de stof precies en nauwkeurig kan snijden, zonder dat er scheuren of vervormingen ontstaan.

 

De Zund snijmachine wordt vaak gebruikt voor het snijden van tentdoek voor evenementen, beursstands, en andere toepassingen. De snijmachine kan ook worden gebruikt voor het snijden van andere textielproducten zoals kleding, schaduwdoeken en afdekzeilen. Ook het snijden van bedrukte doeken, zeilen, papier of karton is mogelijk.

 

Het snijvlak van deze machine is 3200 mm breed en 1600mm lang. Daarmee kunnen wij grote projecten goed snijden. Bij de machine zit een afrol eenheid. Daarmee kunnen we rollen afwikkelen en precies op de snijmachine leggen. Zo kan een werkstuk net zo lang zijn als de rol lang is.

 

Snij opdracht uitbesteden

Heb je iets dat gesneden moet worden? Neem contact met ons op.